Suport clienti Luni-Vineri 8.30-17.00 - 0723381669

Puterea marketingului prin obiecte personalizate

Puterea marketingului prin obiecte personalizate
Indiferent de tipul afacerii pe care il ai, marketingul face parte din temelia sa. Fara acesta, succesul nu iti este garantat, indiferent de cat de bun esti in ceea ce faci, cati angajati dedicati ai si performantele inalte la care lucreaza, cat de bune sunt produsele sau serviciile pe care le oferi. Orice companie trebuie sa se faca remarcata pe piata, fiindca in orice domeniu exista o competitie acerba.

Un mod rentabil de a-ti promova afacerea este prin obiecte personalizate. Impresia persoanelor ce primesc un astfel de obiect personalizat cu logo-ul afacerii tale va fi imediat influentata in bine, fiindca este ceva ce pot utiliza zilnic. Mai jos vei descoperi care sunt avantajele marketingului prin obiecte personalizate.

O metoda ieftina de promovare, dar eficienta si de durata

Exista numeroase cai prin care poti face promovarea afacerii tale, de la reclame TV, bannere, prin social media, prin articole si multe altele. Insa, promovarea prin obiecte personalizate are printre cele mai bune rapoarte costuri-rezultate. Conform unui studiu PPAI, oamenii ce primesc astfel de produse promotionale isi amintesc de unde si sunt mult mai curiosi sa afle despre serviciile companiei.

Prin obiecte personalizate obtii acelasi nivel de promovare precum reclamele TV sau materialele printate. Astfel de obiecte se incadreaza in bugetul oricarui tip de afacere.

Varietatea marketingului este cheia!

Trebuie sa stii ca a integra obiecte promotionale in strategia ta de marketing inspira afacerii tale mai multa credibilitate, devotament, incredere, creeaza o imagine pozitiva si contribuie la cresterea gradului de fidelizare a clientilor. Indiferent de tipul afacerii, varietatea marketingului este esentiala. Si tine cont si de ce anume promovezi. Esentiale in orice afacere sunt si carti de vizita personalizate, insa pluseaza cu ceva extra in functie de domeniul de activitate.

Printre alte obiecte indiscutabil de bune pentru promovare se afla tricouri personalizate sau calendare personalizate. La fel de vizibile ca altele, acestea asigura intiparirea informatiei in memoria tuturor ce le vad.

Ai parte de expunere constanta a brandului

Totodata, persoanele ce primesc obiecte personalizate tind sa le tina foarte mult timp, le folosesc constant si asta inseamna ca involuntar si alte persoane vor intra in contact cu ele, crescand potentialul promovarii.

Printre obiectele pe care le poti personaliza la noi si care vor avea un impact de lunga durata se afla pixuri si agende personalizate. Sunt utile pentru cei ce le primesc, oricine are nevoie de ele. Avantajul lor este ca tin mult timp, iar de fiecare data cand le utilizeaza inevitabil si altii vor vedea logo-ul afacerii tale. Gandeste-te la acest lucru ca la efectul fluturelui. Astazi creezi o simpla unda in promovarea ta, iar cat de curand vei atrage noi clienti. Fiindca logo-urile sau sloganurile catchy raman intiparite in subconstientul oamenilor. Vor mai da de materiale promotionale in oras si cand va fi nevoie sa faca o referinta unor potentiali clienti iti vor mentiona afacerea ta.

In concluzie, obiectele personalizate vor lasa o impresie buna si de lunga durata in mintea clientilor, dar si potentialilor clienti. Se vor simti speciali, fiindca pana la urma sunt cadouri si cui nu-i place sa le primeasca?

Suport clienti 8.30-17.00

0723381669 vanzari@sampromo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!