Suport clienti Luni-Vineri 8.30-17.00 - 0723381669

3 motive pentru care sa alegeti instrumentele de scris drept instrumente de promovare

3 motive pentru care sa alegeti instrumentele de scris drept instrumente de promovare
Orice ati alege din gama de produse, ca vorbim de calendare, ca vorbim despre instrumente de scris, toate acestea fac parte dintr-un amplu plan de promovare, de marketing indirect. Astazi ne oprim atentia la instrumentele de scris. Iata 3 motive pentru care aceste produse pot fi instrumente de promovare.


#1 Vizualizare mai mare a brandului

Sa ne gandim practic, la cat de des utilizeaza toata lumea instrumentele de scris. Avem nevoie cu totii de pixuri, creioane, stilouri etc. Acestea fac parte din seturile de birotica si de la secretare si pana la directori oricine din orice firma are nevoie la un moment dat de astfel de produse. Asadar, prin simplul fapt ca sunt o nevoie si le intalnim mai peste tot, acestea vor asigura ca expunerea brandului este bifata.

In gama noastra veti gasi variante diverse, astfel incat alegerea pe care o veti face sa fie una corespunzatoare cu valorile unui brand. Spre exemplu, pixurile din bambus sunt interesate si atipice, pentru cei a caror domeniu de activitate este despre protejarea naturii gama go green este perfecta. O alternativa sunt cele din lemn, ce pot fi alese si in set, cutie inclusa, deci o varianta mai eleganta. Depinde cui oferiti un astfel de produs.

#2 Material publicitar accesibil

Exista atat de multe tehnici de marketing la ora actuala, unele mai eficiente, altele mai putin eficiente sau care necesita eforturi sustinute pe termen lung. Daca vom cantari bugetul, interesele si efectele unei campanii de promovare, in ceea ce priveste instrumentele de scris putem spune ca sunt printre cele mai accesibile obiecte ce pot fi achizitionate.

Daca ati stabilit un buget modest sau pur si simplu resursele nu sunt chiar mari de data aceasta ori doar completati planul de marketing si cu altceva, ideea de a cumpara instrumente de scris este una buna. Acestea vor purta numele si logo-ul brandului si vor contribui la promovarea acestuia. Obtineti deci un efect similar, dar si cu un buget modest.

#3 Pot fi personalizate

In varietatea lor, instrumentele de scris pot fi o altfel de poveste sau o idee pe care sa o corelati cu ceea ce un brand promoveaza. Dupa cum bine stiti, acest serviciu in cazul nostru este un serviciu disponibil. Cereti o oferta aici.

Instrumentele de scris sunt adesea personalizate cu logo si cel mult un text scurt, un motto. In contrast cromatic, va fi de efect si imediat reperat. Altfel spus, atunci cand utilizam un instrument de scris iese in evidenta imediat ce are imprimat pe carcasa sa. Avand mereu la indemana un astfel de produs consumatorul se obisnuieste cu un brand si ii ramane in memorie, ca un exercitiu vizual pe care il face zilnic. Vezi aici tipurile de pixuri ce pot fi personalizate.

Acestea fiind spuse, va invitam sa descoperiti gama noastra de produse si in mod special gama de instrumente de scris. Fie ca veti crea un set standard de produse, accesorii pe care sa le inmanati colaboratorilor de fiecare data cand va trec pragul, fie ca le veti expedia cu o anumita ocazie, suntem aici sa va ajutam cu stocul necesar.

Suport clienti 8.30-17.00

0723381669 vanzari@sampromo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!